Vi udfører kvalitetsarbejde med kvalitetsmaterialer

Vi arbejder helst i træ – vi laver trækonstruktioner, isolerer med træfiberisolering og sælger/monterer trævinduer.

Bæredygtighed er et vigtig element i vores arbejde og efterhånden er det nemt med forskellige certificeringer, at vælge materialer som overholder krav til fremstilling af produkter således at materialerne og fremstillingen ikke belaster miljøet unødigt.
 
Vi køber gerne træ lokalt, hos Østerlars savværk. Træfiberisolering henter vi i Sverige, og de fleste af vores vindues-producenter ligger i Jylland. 
 
Vi er ikke fanatiske, men mener at det er almindelig sund fornuft at støtte lokale arbejdspladser og tænke på miljøet. Vi bestræber os altid på at tilbyde konkurrence-dygtige priser, men vægter kvaliteten af arbejde og materialer højere. 
 
Vi bruger eksembelvis ikke skum til fugning ved vinduer. Skum er meget usundt, afgiver giftige stoffer i mange år og har dårlige isolerings og fugttransporterende egenskaber. Skum har dog den fordel at det er hurtigt at arbejde med. 20 vinduer kan isoleres på 10 minutter.
Vi isolerer altid vinduesfuger med værk impræneret med trætjære og træfiberbats som er skåret i strimler. Denne løsning er dyrere på materialeprisen og tager længere tid at udføre. Tilgængæld giver det en effektiv og sund isoleringsløsning som er med til at passe bedre på vinduerne i mange år.
Vi går ikke på kompromis!
 
Vi udfører alle slags byggeopgaver, både de helt små og de helt store - med særlig viden og erfaring inden for energirenovering, herunder isolering, solceller, udskiftning af vinduer/ døre og renoveringsopgaver samt træhusbyggeri
 
Vi arbejder både på fast tilbud, overslag eller timeløn.